Juchheim

De Dr. Juchheim-methode is een combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten en state-of-the-art hightech wetenschap. Deze componenten zijn exact op elkaar afgestemd en worden volgens eigen methoden verwerkt.

Het resultaat is direct zichtbaar effect, gecombineerd met indrukwekkende langdurige impact. Het beste hieraan is dat deze effecten thuis kunnen worden bereikt zonder uitgebreide of professionele cosmetische hulp.

De producten zijn gebaseerd op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-alg extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer). Nog belangrijker zonder hormonen, parabenen of paraffine en de producten zijn dierproefvrij!

De producten van Juchheim Cosmetics variëren van de bestseller crème ‘ByeByeCellulite’ tot anti-aging producten voor gezicht, ogen en hals. Bovendien is er een breed aanbod van huidverbeterende lichaamsproducten. Naast cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan, waaronder complete levensstijlprogramma’s en supplementen.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in mijn (Engelstalige) webshop of maak een afspraak om de producten vrijblijvend en gratis te testen of voor persoonlijk advies!

Kijk in mijn Juchheim webshop voor alle producten en meer informatie over Dr. Juchheim.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel ons.